Náš přístup

Vlastní zkušenosti

 

Se vším co nabízíme jsme si sami prošli, máme s tím zkušenosti, proto víme co může pomoct, co je efektivní a co má šanci uspět.

Za výsledky si stojíme - proto naše hlavní odměna je podíl na úspěchu.

 

5,5 roku jsem vedl nanotechnologickou společnost, kdy jsme z malé "garážové" firmy udělali jedničku v oblasti nanotechnologií v ČR. Proto znám potřeby  našich klientů.   Ondřej Štemberk (CEO)

Co je za námi
Poctivý základ & moderní technologie

Kombinujeme poctivý základ toho co naši klienti vybudovali s novými možnostmi. Nové technologie a přístupy pomáhají k větší časové i finanční efektivitě. Zároveň zajistí konkurenceschopnost Vaší firmy.

Zařídíme Realizaci

Důležité pro nás je postarat se o realizaci nových nápadů. Chápeme, že hlavní je kontinuální chod Vaší firmy, proto se o realizaci inovací postaráme my. Jde nám především o dlouhodobou spolupráci, proto se rádi postaráme i o následný servis zrealizovaných novinek.

Pohled zvenčí

Hledáme nové řešení a příležitosti. Každá společnost, služba či nápad je pro nás výzva. Díky nezaujatému pohledu zvenčí dokážeme objevit nové možnosti. Zároveň je pro nás, samozřejmě důležitý i Váš pohled. Proto vždy nejdříve musíme dobře poznat firmu a našeho klienta.

Komplexní služby
Analýza

Potřebujeme dobře poznat našeho klienta. Jeho potřeby, silná místa a místa, kde vidíme prostor pro zlepšení. Zhodnotit nabízené služby a produkty. Ověřit jeho vnímání a vnímání okolí.

Návrh Inovací a Akční plán

Připravíme seznam možných inovací, s návazností a jejich prioritou. Po odsouhlasení připravíme akční plán jak bude probíhat realizace jednotlivých hlavních a dílčích bodů.

Realizace

Hlavní naší výhodou je že se postaráme o realizaci. Vy se tak dál můžete věnovat chodu společnosti a my řešíme rozvoj a vše spojené s realizací.

Správa

Dlouhodobá spolupráce je podle nás nejvýhodnější pro obě strany. Proto nabízíme správu inovací a procesů na kterých se domluvíme. Můžeme tak být Vaše outsourcované marketingové, IT, nebo obchodní oddělení.

bohaté zkušenosti s

komplexním marketingem

bohaté zkušenosti se

Strategiemi prodeje

Vyzkoušejte nás!
napište nám

S Ondřejem spolupracuji přes 3 roky. Díky jeho profesionalitě se na naše jednání vždy těším. Pokaždé přistupuje ke své práci zodpovědně, s nadšením a díky jeho všeobecné znalosti v médiích je radost s ním pracovat. Ondřej je člověk na svém místě a rozhodně bych jej vždy doporučil.

Petr Majer
Prima TV

Ondra vybudoval silnou značku. Díky správným kampaním a vzájemné spolupráci si PIKATEC na Alza.cz vydobyl výjimečné postavení.

Jan Pavlík
Alza.cz

Spolupráce na projektu pro našeho klienta proběhla skvěle a byli jsme moc spokojeni. Tým ví co dělá, jsou kreativní a profesionální. Byla s nimi velmi milá spolupráce. Věříme, že nebyla poslední. Určitě doporučujeme.

Leona Cekalova
WMC Grey